Over ons

Historie

 

Van Ooijen te Woerden bestaat feitelijk uit drie BV’s: A. van Ooijen Woerden B.V., A. van Ooijen & Zn. B.V. en A. van Ooijen & Zn. Groen B.V. Het bedrijf is in 1970 opgericht door A.J. van Ooijen en is vanaf die tijd gestaag gegroeid van een eenmanszaak naar een middelgroot aannemersbedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw.

 

Van Ooijen beschikt over een team van circa 25 ervaren en gemotiveerde mensen en een modern en goed onderhouden machine- en wagenpark. Verder beschikt zij over uitstekende contacten met professionele onderaannemers ieder met hun eigen specialismen. Met deze middelen kunnen alle werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw gerealiseerd worden; van ontwerp tot realisatie en vervolgens beheer en onderhoud.

 

Sinds oktober 2018 zijn wij met het kantoor en werkplaats gevestigd aan de Parallelweg-west te Woerden. Deze locatie is tevens ingericht als baggerdepot en opslagterrein voor acceptatie en verwerking van secundaire bouwstoffen (o.a. zand, puin en grond).

 

Van Ooijen is aangesloten bij Bouwend Nederland en MKB Infra en is erkend leerbedrijf .