Bereikbaarheid depot Parallelweg-west

ingevoerd op 07-09-2018

Vanaf as maandag 10 september 2018  is ons depot aan de Parallelweg-west beter bereikbaar. De afgelopen jaren is door de Provincie Utrecht en gemeente Woerden de aanleg van de zuidelijke randweg (burgemeester Van Zwietenweg) gerealiseerd en is er o.a. voor de bereikbaarheid van ons depot (en vanaf 1 november a.s. ook ons nieuwe kantoor) een op- en afrit aangelegd. Dat betekent dat we met personen- en vrachtauto’s geen gebruik meer hoeven (en mogen) maken van de smalle Waardsedijk.

 

Aangezien één en ander nog niet is opgenomen in routeplanners en navigatiesystemen hieronder even een routebeschrijving.

 

Komende vanaf zowel A12 Den Haag/Rotterdam en Utrecht:

Afslag nr. 13 op A12: Nieuwerbrug, Waarder, Oudewater

Richting Woerden- West aanhouden

Na laatste rotonde kom je  op Burg. Van Zwietenweg (parallelweg die naast de A12 loopt)

Na ca. 2 km deze weg gevolgd te hebben komt er links een afslag naar Van Ooijen

Aan het einde van deze afslag linksaf de Parallelweg-west op en dan zijn wij aan de rechterkant gevestigd.

 

Toelichting: vanaf Utrecht is het in tijd korter en makkelijker om niet de afslag Woerden te nemen, maar een afslag verder (Nieuwerbrug, Waarder, Oudewater). Vandaar dat bovenstaande routebeschrijving geldt voor zowel route vanaf A12 Utrecht als A12 Den Haag/Rotterdam.

 

Verkeer binnen Woerden:

Naar rotonde Wulverhorstbaan / Midlandbaan

Rotonde richting Waarder / Nieuwerbrug / Den Haag

Dan kom je op Burg. Van Zwietenweg (parallelweg die naast de A12 loopt)

Na ca. 2.2 km deze weg gevolg te hebben komt er rechts een afslag naar Van Ooijen

Aan het einde van deze afslag linksaf de Parallelweg-west op en dan zijn wij aan de rechterkant gevestigd

 

Wij verzoeken u dringend ook de nieuwe route te gebruiken vanaf a.s. maandag. De oude route wordt verboden voor vrachtverkeer en tevens wordt er in de oude route  een beperking (bussluis) aangebracht waardoor het voor personenauto’s niet meer mogelijk is om bij ons depot te komen.

 

De oude route dient echter wel gebruikt te worden door tractoren, omdat de nieuwe zuidelijke randweg een provinciale weg is waarop geen langzaam verkeer mag rijden. Voor dit verkeer blijft alles dus hetzelfde en deze kunnen over de bussluis heenrijden naar ons depot.