Vacature: uitvoerder

Van Ooijen zoekt nieuwe collega’s!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als uitvoerder en wil je werken aan de mooiste projecten in de GWW? Wil jij onderdeel worden van een team in een dynamisch familiebedrijf dat nauw samenwerkt en altijd gaat voor de beste kwaliteit?

Dan zoeken wij jou!

 

Als uitvoerder ben je bij ons vanaf de calculatie tot aan de oplevering betrokken bij het project. Jij hebt de dagelijkse leiding over het project. Als uitvoerder heb je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, en weet je als geen ander je mensen te motiveren. Je draagt er zorg voor dat er een hecht en succesvol team staat, zodat we gezamenlijk kwaliteit kunnen leveren en doelstellingen kunnen halen.

 

Dit wordt jouw baan

Tijdens je werkzaamheden als uitvoerder bij Van Ooijen ben je flexibel. Zowel op kantoor, als buiten op het project. Je bewaakt de planning van een project, draagt zorg voor een strakke administratie, en hebt oog voor de kostenbeheersing. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

Coördinatie van de afroep van leveranties, materieel en personeel

Communicatie met opdrachtgevers, medewerkers en stakeholders

Opstellen van de planning

De veiligheid en netheid op de projecten

 

Wat wij van jou verwachten

Ben jij een uitvoerder met:

MBO werk- en denkniveau

Rijbewijs BE

Sterke communicatie vaardigheden

 

Wat jij van ons kan verwachten

Sinds 1970 zijn wij een in Woerden gevestigd familiebedrijf. Door de jaren heen zijn we gegroeid en hebben we geïnnoveerd, maar het familiegevoel zijn we nooit uit het oog verloren. Samen mooie projecten maken. Dat is waar we voor staan.

 

Wij bieden:

Een fulltime baan met een goed salaris

Auto van de zaak

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Gemotiveerde en gezellige collega’s

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 

Lijkt dit jou wat?

Mail ons dan een beknopte CV en korte motivatie naar info@van-ooijen.com (mailto:info@van-ooijen.com), of bel voor meer informatie 0348-413104. Wie weet drinken we binnenkort koffie

vacature-uitvoerder vacature-uitvoerder